Syksy on jo muuttumassa talveksi ainakin allakan mukaan. Olen niin ahkerasti viettänyt aikaani käsitöiden parissa, että en ole ehtinyt blogiani päivittämään. Ongelmana on ollut, että tällä minun koneellani en ole saanut kuvia siirrettyä tänne blogiini. Näkövammaisuuteni vuoksi koneellani on NVDA ruudunlukuhjelma ja Zoomteksti, jotka mahdollstavat tietokoneen käytön. Kuvat saan siirrettyä tuonne vuodatuksen kuvakansioon, mutta kuvakansiosta kuvan siirtämnien tekstiin ei onnistu. Joudun tekemään sen mieheni koneella. Tässä kohden iskee sitten se laiskuus.

Joulu lähestyy ja ajatukset ovat jo pidemmän aikaa ollut jo joulussa.

Joulun tunnelmaa on haettu jo Marraskuun puolelta. Tyttäremme tulivat meille muualla asuvien ystäviensä kanssa kylään meille. Päätettiin mieheni kanssa yllättää nuoret ja viettää heidän kanssa pikkujoulua. Nuorempi tytär sai hieman vinkkiä ja niin me sitten vietttiin pikkujoulua.(kuvat kävin siirtäässä mieheni koneella tähän blogiini), joten jatketaan.

pikkujouluja%202014%20003.jpg

Joulukuusi tupaan ja sitten se yllätys, josta nuoret eivät tienneet mitään-.

Rottinkikorikurssi%20ym.%20Marraskuu2014

Kasasin pienet joulupussit heille. Löysin kaapin kätköistä punaista kangasta ja ompelin pussukat.

Pussukan sisätlö oli seuraavanlainen.

Rottinkikorikurssi%20ym.%20Marraskuu2014

Tälläisiä pieniä juttuja sinne pussiin sitten sujautin.

 

Voi, kuinka olin iloinen, kun sain yllätettyä kaikki täydellisesti.  Kuusi kököttää tuossa pöydän vieressä lattialla odottamassa joulua.

Pikkuhiljaa olen rakentanut joulua meille tähän pieneen kotiimme. 

Tässäpä tätä juttua tällä kertaa. Seuraavalla kerraalla lisää.  Äippä.