Niin taisin jäädä koukkuun taas jälleen,. Olen jälleen koukunnut myssyjä kaksi kappaletta.

Koreja%20ja%20koukuttuja%20myssyj%C3%A4%

Tämän mysssyn koukkusin minun miehelleni tulevaksi talveksi. Lankanana on Novitan Isoveli. Värit ovat musta ja neon keltainen. Tämä n vähän niin kuin neljän tuulen myssy. Ylhäällä on neljä sakaraa. Pieni hapsutupsu neljän sakaran keskellä.

Koreja%20ja%20koukuttuja%20myssyj%C3%A4%

Sitten koukkusin vielä yhden myssyn, samanlaisen kuin edellisen. Nythapsutupsut ovat sakaroiden päässä tuossa neljän tuulen myssyssä. Näin sain koukuttua lankakerät loppuun. Ja uusi myssy on taas koukulla. Niin kuinkahan monta myssyä innostun tekemään. Se jää nähtäväksi.

Menneen viikon torstaina veimme ystäväni kanssa etiopian nuttuja kirkkoherranviratoon.

29.8.2014%20005-normal.jpg

Tässä on ystäväni neulomat nutut. Olivat vielä hieman viimeistelyä vaille valmiit

29.8.2014%20004-normal.jpg

Nämä ovat minun neulomia nuttuja. Nämä on kuvattu tänne aiemminkin, mutta nyt ne on tässä samasa rivissä.

Koreja%20ja%20koukuttuja%20myssyj%C3%A4%

Tässä eräänä päivänä virkkasin kiinteillä silmukoilla Lilli-ontelokuteesta kaksi koria. Vas. puolella oleva kori on vaalean ruskea ja reunaa koristaa valkoinen nauha ja rusetti. Oikean puolella oleva kori on valkoinen ja sen reunaa koristaa oranssi nauha ja rusetti. Olimme menossa perjantaina syntymäpäiville ja eilen lauantaina olimme kyläilemaan. Jotain piti keksiä viemisiksi.

Koreja%20ja%20koukuttuja%20myssyj%C3%A4%

Hieman täytettä koriin mm. lautasliinoja ja kahviliinoja. Toiseen laitoin vielä teetä ja toiseen kynttilän. Lahja ja tuliainen oli valmis.

29.8.2014%20001-normal.jpg

Tuossa elokuun lopulla olimme tupaantuliaisissa ja ninne virkkasin myös Lillistä tällaisen valkoisen korin kiinteillä silmukoilla ja reunaa kiertää punaruutuinen nauha ja rusetti. Siihen myös laiton sisälle mm. kahvipaketin.

29.8.2014%20002-normal.jpg

Lisäksi vielä virkkasin pannunalusen valkoisesta Lilli-kuteesta korin mukaan. Malli on virkatusta pöytäliinasta. Yhteen kulmaan vielä ripustusnaru punavalkoisesta nauhasta. Näin voi hyödyntää noita kutteen loppukeriä, ei mene kuteet hukkaan.

No, välillä pitää neuloa noita villasukkia. 

29.8.2014%20003-normal.jpg

Tässä on yhdet lasten villasukat. Sini-pinkki-lila sävyiset sukat.  Lisää sukkia on puikoilla ja jossain välissä ne tulee kyllä neulottua valmiksi.

Sumuinen aamu on muuttumassa aurinkoiseksi syksyiseksi sunnuntaipäiväksi. Aurinkoista alkavaa uutts viikkoa kaikille

                         Toivottelee Äippä