Kuinka ollakkaan , olen virkannut viimeaikoina jälleen Juhannusruusumattoja.

Maaliskuu%202014%20011-normal.jpg

Tämä matto on nyt limevihreä. Tämä lähtee tilattuna syntymäpäivälahjaksi Keski-Suomeen. Vaaleanharmma on tulossa valmiiksi.

Tablet pussukoita vielä lisää, kun vauhtiin pääsee.

Maaliskuu%202014%20009-normal.jpg

Tämän pussukan lanka on ripsimoppilanka. Se on hieman ohkaisempaa, kuin tavallinen moppilanka. tämäkin lanka on mun lankakätköistä viime vuodelta.

Nyt siihen kumihimo juttuun, joka  on mulle ihan uusi juttu.

Maaliskuu%202014%20012-normal.jpg

Sokeva käsityön kevään hitti on tuo Kumihimo eli japanilainen punonta.  Punontaan tarvitaan kiekko. kaavakortti, satiinipunonta lankaa ja lukko, jos  tekee koruja. Netistä löytyy onneksi myös ohjeita ja youtubesta kuvattna, kuinka se punonta tapahtuu. Sormeni syyhyää kokeilemaan tuota. Pitää virkata ensin tuo matto valmiiksi ja sen jälkeen paneutua tuohon punontajuttuun. Kuvia katsellessani, ajattelin sen olevan helpmpaa kuin Rosee-kukkalaitteella tehdyt jutut.

Maaliskuu%202014%20010-normal.jpg

Menneellä viikolla miehelläni oli syntymäpäivä ja ostin hänelle kukkasen, gerberan. Tuossa pöydällä se on vielä kauniina maljakossa.  Tuon kauniin kukkasen kera toivotan kaikille blogi-ystäville hyvää ja keväistä viikonloppua. Tapaamisiin ensi viikkoon toivottelee Äippä