Niin on Heinäkuukin kohta puolessa välissä. Olemme saaneet nauttia suht lämpmästä ja aurinoisita päivistä. Kaikista harrastusjutista nyt Heinäkuu on vapaa ja saa tehdä käsitöitä ja lukea sekä istuskella terassilla.

Olen niin ihastunut tuohon enkelimalliin, jonka talvella keksin, että niitä pitää tehdä välillä lisää. Joskus muutama vuosi sitten minulle iski perhosen tekemisen vimma, joita sitten teion reilu 1ö0 kpl. Nämä enkelin siivet ovat perhonen ja kroppa on sitten siihen lisätty. Kuten huomaa kuvasta niin oikeanluoleinen enkeli on ryhdikkäämpi. Lisäsin kropan sisään ohuen valkoisen pahvin niin se pysyy suorassa eikä väännä oikealle eikä vasemmalle.

Torkkupeitto%20ja%20koreja%2012.7.2013%2

Kaapin kätköistä löysin ontelokudetta ja aattelin virkata niistä tälläisiä kivoja koreja. Näitä koreja olen virkannut useampana vuonna. Noin kerran vuoteen tulee sellaine ns into tehdä niitä ja sen jälkeen taas se into siirtyy taas johonkin muuhun. Korien reunoihin laitoin silkkinauhan koristamaan koria. Siitä tuli ihan siistinnäköinen . Eikö vain.

Torkkupeitto%20ja%20koreja%2012.7.2013%2

Kesäistä Heinäkuun jatkoa kaikille. Terveisin Äippä