Tällä hetkellä ulkona on tosi syksyinen ja sateinen ilma ja vielä hyvin koleakin. Ihan hyrisyttää ja puistattaa. Ajattelin palata kesän muistoihin.

 Yllä olevassa kuvassa on mun festarikassi, jolla voitin Festarikassikilpailun kesäkuussa Kauhavan Puukko -ja Käsityöfestareilla. Lahjaksi sain 70 euron lahjakortin Kauhavan Kangas-Aittaan.

Ostin koko rahalla villalankaa ja lahjoitin ne meidän seurakunnan naisille . Lähetystiimimme laittoi haasteen seurakunnan naisille neuloa Venäjän lastenkodeissa asuville lapsille sukkia, lapasia ja myssyjä.
Lokakuu
Langat laatikkoon ja matka seurakuntaan alkaa. Tällä hetkellä langat ovat löytäneet neulojansa ja niistä on valmistumassa sukkia ja lapasia Venäjälle vietäväksi.
 Tästä kesäisestä muistosta voin siityä eteenpäin.

Tässä on oma osuuteni tuohon haasteeseen. Kaapin kätköistä löytyi Punatukkulankaa ja punaista seiskaveikkaa. Nämä menee nyt sitten jollekin lapsoselle /lapsosille lämmittämään. käsiä ja päätä.

Marja-Leena Mallin lykystä lähti Keniaa muutamaksi viikoksi ja hänen matkaan neuloin kaksi Etiopian nuttua.

Tässä kaksi värikästä nuttua kahdelle pienelle Kenialaiselle vastasyntyneeel lapselle. Aina kun vain on mahdollista haluan tehdä jotain pientä pienten lasten auttamiseksi 
Hyvää syksyistä viikoa kaikille. Toivotaan, että tuo sateinen syksyinen sää  kirkastuisi vielä aurigon paisteeeksi.