Niin se kesä sieltä tulla tupsahti. Viikot ovat menneet niin nopsaan, että ei ole meinannut perässä pysyä. Viime viikonloppuna saimme olla juhlistamasa ylioppilaita Tampereella asti.

Käsitöitä on valmistunut tasaiseen tahtiin. Kun tuli se kylmä- jakso, niin minä innostuin neulomaan lasten villasukkia .

010-normal.jpg

Lankakerän lopuista sain neulottua näin monta paria.

007-normal.jpg

Vuonna 2010 kesällä aloitin virkkaamaan tästä yllä olevasta puuvillalangasta verhoa meidän makuuhuoneeseen, mutta ei siitä valmista tullut. Päätin purkaa sen verhon tekeleen.Virkkasin sitten tälläisen tunikan siitä langasta. Siitä tuli ihan kiva ja se on ollut myös minun päälläni ja tykkään siitä. Siis onnistunut tekele.

009-normal.jpg

Tässä lähikuva . Kuvio on yksinkertainen ja helppo.

011-normal.jpg

Meidät oli kutsuttu kylään ja tuliaisia/tupaantuliaisia piti keksiä. Niin päätin virkata tälläisen korin, kun oli tuota lilli-ontelokudetta kotosalla.

012-normal.jpg

Lisäksi löysin puoliksi tehdyn patalapun ja tein sen valmiiksi. Patalappuja ei ole koskaan liikaa.

013-normal.jpg

Kauhavan Kangas-aitan käsityötapaamisesta jäi käteen tämä ihastuttava kirja. Se on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle kirjalle. Kirjan tekiä on Molla Mills

Laiskasti olen tätä blogiani päivittänyt, kun tältä uudelta koneelta puuttuu se suurennusohjelma, jota odotan tosi hartaasti. Kirjoittminen ja netissä oleminen on tosi hankalaa, kun ei näe kunnolla näitä tekstejä.

Hyvää alkanutta kesää ja tapaamisiin taas seuraavalla kerralla. Tv.Äippä.