Tammikuu on vaihtunut Helmikuuksi.Muistinpa juuri hetki sitten, että blogini on täyttänyt tammikuun viimeisen'ä päivänä ruhtinaalliset 5 vuotta. Kylläpä tuo aika on mennyt nopeasti, Harmi, kun muutaman vuoden kuvat  ovat hävinneet täältä, kun tämä systeemi kaatui tai jotain sellaista sinne päin. Enpä taida tätä asiaa juhlia sen enmpää, kuin että uusia käsitöitä tänne kuvataan ja kerrotaan niistä.

Monta uutta juttua käsitöiden saralla pyörii mielessä, ajatuksena se, että kumpa ehtisisin tekemään ne kaikki.

Tyttären bontso on nyt valmis.

bontso%20ja%20muuta%20tammikuu%202014%20

Olen tosi tyytyväinen tuon bontson valmistumiseen. Siksak-kuvion neulominen oli aluksi tosi vaikea. Kun sen opin niin sitten sen neulominen oli helpompaa.Tarkka lukija huomaa, että taustalla näkyy lapaset pöydällä, jotka ovat keltaiset , jossa sini mustaa kuviota. siis kirjoneulelapset. Ne on neulottu vuosi sitten. Sohvan käsinojalla on sitten harmaa valkoiset sydänsukat, jotka neuloin tyttärelle joululahjaksi.Noista sydänsukista ja muistakin sydänsukista pitäisi laittaa kuvat tänne blogiini,.. Noita sydänsukkia neuloin joitain pareja joululahjaksi..

bontso%20ja%20muuta%20tammikuu%202014%20

Kun sitä lankaa jäi ruhtinaallisesti, niin lupasin neuloa toisellekin tyttärelle kans bontson, mutta en samanlaista. Tämän bontson ohje löytyi Kauneimmat Käsityöt tämän vuoden 2014 ensimmäisestä numerosta. Saa nähdä milloin tulee valmiiksi, kun kiinnostuken kohteet ovat taas toisaalla.

 

bontso%20ja%20muuta%20tammikuu%202014%20

 

No, tämä alkaa olla jo kaikille tuttu näky. Juhannusruusu matto. Kaksi iltaa meni tätä virkatessa.

bontso%20ja%20muuta%20tammikuu%202014%20

Viime vuonna neuloin yhdet Junasukat. Onneksi oli tuo ohje vielä muistissa, niin osasin neuloa nuo raidalliset junasukat Nalle -langasta tumman vihreä ja vaalean vihreä raitaa vuorotellen.. Minulla meni noiden sukkien neulomiseen sama aika kuin tuon Juhannusruusumaton virkkaamiseen.

Olen ostanut ja saanut lisää hapsulankaa. No, se tietää sitä, että seuraavaksi tulee Siililapasia. Joten niitä odotellessa hyvää loppuviikkoa ja aurinkoisia päiviä toivottelee äippä