Viime viikon perjantaina satoi ensi lumen tänne Pohjanmaalle. Saimme nauttia viikonlopun yli kauniista talvisista maisemista. Viime yönä sitten alkoi sataa vettä ja tänäänkin on satanut ja sulattanut lumen pois. Nyt maa on taas sula.


Tässä on vielä yksi kuva tuosta ihanan ruskanvärisestä huivista, josta tykkään kovasti.

Viime viikon aikana koukkusin kahdet kintaat . En ole laskenut, kuinkamonet olen jo tässä reilun vuoden aikana koukunnut. Tuo koukkuaminen on niin rentouttavaa toimintaa.

Viime viikon keskiviikkona kävin Tiimarista ostamassa hieman tykötarpeita, että sain tuohon kranssiin laitettua jotain koristeita. Tuon kranssin olin ostanut jo viime syksynä, ja se lojui tuolla kaapissa tähän päivään asti. Eihän joulukranssia voi vielä laittaa ulko-oveen, eihän..

Viikonlopun aikana sitten neuloin nämä kahdet lasten lapaset. Nämä lähtevät sinne Venäjälle köyhille lapsille.
Innostuin tänään leipomaan hiivaleipää, nyt se on kohoamassa tuolla keittiössä ja odottaa uuniin pääsyä.
Lasten sukkien tekele odottaa neulojaa tuolla olohuoneen puolella. Joten sinne on sitten matka ,kun tästä koneen äärestä  lähden..
Viime viikolla ostimme Kanervia ja haavuja, jotka oli tarkoitus viedä mieheni vanhempien haudalle, mutta talven tulo yllätti. No, tänään sitten veimme havut ja Kanervan haudalle . Kas kummaa  sitten katsoin allakkaa ja huomasin, että tulevana viikonloppuna Pyhäinpäivä. Silloin han on tapana viedä kynttilä omaisten haudalle. No tulihan se hauta nyt hoidettua juuri ennen Pyhäinpäivää.
Hyvää viikon jatkoa kaikille . Yritän taas loppuviikosta tulla päivittämään.