Viikko on jo loppupuolella javiikonloppu edessä. Ensi viikolla on pääsiäisviikko Perjantain kuvaksi valitsin seuraavanlaisen kuvan.

Haasteeni on jo loppusuoralla. Joka päivä saan haastaa uuden ihmisen tähän haastejuttuun.Tänään haastan Kiki Purkajan Haasteen vastaan ottaminen on vapaaentoista, ei siis mitään pakkoa.

juhannusruusumatto%202014%20004-normal.j

Tämä uusi kannettava tietokone kuuluu tiiviisti minun arkeni.Vahaa pöytäkonetta on ikävä, kun sen kanssa toimiminen oli joustavaa ja helppoa. Tämän uuden kanssa on hieman vaikeampaa. Mutta olen päättänyt, että opin sen kanssa toimimaan. Ensi viikon Keskiviikkona menen jälleen Näkövmmistoimistolle opiskelemaan atk taitojani ja niitä näppäin koentoja , joiden avulla tietokoneen käyttö olisi helpompaa. Näitä asioita opiskelen kerran kuusa .

Sitten vielä noihin käsitöihin. Viime vuoden puolella tempaisimme sellaisella sukkaprojektilla, joka kesti useamman kuukauden.

Siili%20lapaset%20ja%20koukutuja%20huive

Tässä on ystäväni neulomat sukat.

Siili%20lapaset%20ja%20koukutuja%20huive

Tässä on minun neulomat sukat siis viime vuoden aikana.Nämä sukat matkasi Australiaan asti Brisbaneen Suomalaiseen Lepokotiin lämmittämään suomaliaisten veteraanien ja ikäihmisten jalkoja. Tutustuin facebokin suljetussa neuleryhmässä, johon minut oli kutsuttu yhteen suomalaissyntyiseen rouvaan, joka asuu nykyään Austraaliassa. Hänen kauttaan nämä sukat lähtivät sinne kaukomaille.Sain tietää, että siellä Lepokodissa on ikäihmisiä, joita ei muisteta lainkaan eikä kukaaan käy katsomassa. Toivon, että he ovat ilahtuneet, kun ovat saneet villasukat lämmittämään jalkoja.

Maanantaina vielä yksi kuva aarjestani. Siivous kuuluu myös osana arkeeni, mutta sitä kuvaa en tule laittamaan, koska mieheni on innokas siivoamaan ja minä autan hantä siinä hommassa. Ikkunat odottavat pesua ja se on myös mieheni lempipuuhaa. Itsekin tykkään ikunanpesusta, joten se homma tehdään myös yhdessä.

Hyvää ja keväistä viikonloppua kaikille bloggaajille toivottelee Äippä.