Marjut Simppelit silmukat blogista haasoi minut kertomaan arjestani viidellä kuvalla. .Tehtäväni on kuvata arkeani kuvalla joka päivä ja haastaa joka päivä yksi blogi-ystävä mukaan.Tämä on tietysti vapaaehtoista, ei ole pakko ottaa hasteta vastaan, jos ei halua.Tänään haastan aititati blogin pitäjän mukaan viisi kuvaa arjestani.

Viisi kuvaa arjestnia: Tiistai

Huhtikuu%207.4.2014%20008-normal.jpg

Tiistain kuvaksi olen valinnut keittiöstä sähköhellan. Ruuanlaitto kuuluu minun arkipäivääni.Vasemmalla oleva haudutuskattila on minulle hyvä apuväline ruuanlaitossa. Ruoka-ainekset kattilaan ja virapäälle ja kattila hoitaa homman.  Tuo keraaminen liesitaso on hyvä , kun ajattelee puhdistamista ja puhtaanapitoa..Minä, kun olen näkövammainen niin joutuu tosi tarkkaan katsomaan, että oikea levy on päällä, kun nappulat, joita painetaan on niin himmeällä kuvattu, että tuottaa ongelmia.

Sitten niihin käsitöihin.

bontso%20ja%20muuta%20tammikuu%202014%20

Tässä on bontson alku, jonka kuvasin tänne blogiin joitain aikoja sitten. Tästä piti tulla vanhemmalle tyttärelle bontso, mutta kuinkas kävikään.

Huhtikuu%207.4.2014%20003-normal.jpg

Siitä tuli lopulta tälläinen.Vviikonloppuna ajattelin kokeilla kaapelikoukulla, kuinka villalangan koukkuaminen onnistuu ja se onnistui hyvin.

Huhtikuu%207.4.2014%20004-normal.jpg

Tässä lähikuva kuviosta, joka tosin on vinossa. Kahdessa päivässä sain tämän valmiiksi.

Huhtikuu%207.4.2014%20006-normal.jpg

Kun innostuu virkkaamaan, niin tulee monta pientä liinaa. Näitä voi käyttää kattauksessa antamaan väriä.

Keväinen, aika lämmin ilma on ulkona. Jospa se kevät sieltä tulee, vihdoinkin. Viime vuonna kevät kesti vain viikon ja tuli heti kesä.

Hyvää alkanutta viikkoa .Huomenna on vuorossa toinen kuva arjestani. Tapaamisiin Äippä